Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Алекс Сърчаджиева публикува тъжна снимка, от която да ти се скъса сърцето

/
/
908 Views
Advertisement:

Алекс Сърчаджиева с разтърсваща изповед след смъртта на Ласкин /видео/

Advertisement:

Спомен от преди пет години публикува на страницата си във Фейсбук Алекс Сърчаджиева. На снимката тя е с покойния си съпруг Иван Ласкин и дъщеричката си.  Тримата са усмихнати, щастливи, селфито е направено на събуждане с послание към всички за един усмихнат ден.

 

Днес, обаче, тази снимка предизвиква повече тъга.

Алекс Сърчаджиева се бори смело с болката по непрежалимата загуба на съпруга си и то най-вече заради момиченцето си, което също много страда, че вече не може да вижда татко си.  Актрисата е преживяла прекалено много болка със смъртта на най-близките си хора.

Когато си отива майка й – великата актриса Пепа Николова, до нея застава Иван Ласкин и някак си успява да я преведе през мъката. Силната връзка, която двамата постепенно изграждат, нямаше как да не впечатли хората, които ги познават. Сега, след като нейният ангел – хранител си е отишъл, Алекс Сърчаджиева трябва отново да се съвзема.

Невероятно силната млада жена успя с течение на времето да се върне и към представленията и дори намира воля да се усмихва заради приятелите си и детето.  Към снимката, която тя е публикувала днес, няма никакъв коментар, но посланието е ясно -. любов толкова силна и истинска, че няма как да си отиде след смъртта.

Advertisement:

1 Comments

  1. Да, бе да! Защо се публикува сега това? Защо трябва да вярваме, какво значение има (знам, че има).

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!