Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Рашков: Защо министърът на вътрешните работи, Цацаров, Гешев и Борисов позволиха на Божков да избяга в Дубай, откъдето прави това, което иска?

/
/
532 Views

Не смятям, че президентът защитава бегълци от закона, както каза Иван Гешев. Беглецът, който е в Азия, беше тук неотдавна, каза новият правен съветник на президента Бойко Рашков в ”Тази сутрин” по БТВ.

Деянията, за което той е обвинен, са извършени по времето на Цацаров, на Гешев, пред очите на Бойко Борисов, финансовия му министър, със знанията на Менда Стоянова, на пресаташето на министър-председателя. Изведнъж се получава, че държавните органи, които очевидно много добре знаят, че от 5 години човекът не си е плащал съответните такси, те започват да преследват този човек, с който са си говорили по телефона, общували са по различен начин, и т.н., допълни Рашков.

Advertisement:

Защо тези длъжностни лица, като Гешев и Цацаров, защо министърът на вътрешните работи и Бойко Борисов позволиха този човек да избяга от България и да се намира в Дубай, откъдето прави това, което иска? Отговорете на тези въпроси и после питайте дали президентът въобще има някакво отношение към този човек, каза още Бойко Рашков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar