Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов за Бабикян: Да не лъже, помня как ме молеше за 3 милиона за предизборна кампания

/
/
455 Views
Advertisement:

СТРАШЕН СКАНДАЛ: Ето кой измисли, че Бойко крие остров в Гърция и...

Advertisement:

“Спри да лъжеш, помня как идваше да ме молиш за 3 милиона да ми правиш предизборна кампания”, коментира премиерът Бойко Борисов за пиар експертът Арман Бабикян.

“Не може всяка лъжа непрекъснато да я опровергавам. То е хубаво човек да почива, щеше да е прекрасно и аз да почивам, но продължавам да работя”, каза още Борисов за лъжите по негов адрес, които е оказаха доста плоски.

Премиерът Бойко Борисов коментира и протестите у нас.

 

“Разтревожен съм изключително от това, което МВР докладва. Добре е да има стачка, но да се препятстват другите хора да ходят на работа… Никой не трябва да обяснява защо иска да мине. Има свобода на движението. Провокират полицаите. А ето им – да отидат пред Министерски съвет и да протестират, никой не им пречи. Но да не затварят кръстовищата. Другите граждани също имат права. Полицаите също имат права, а стоят на жегите, търпейки обидите им. Ние не се обиждаме от техните обиди, нали, а те са много обидчиви… Правят всичко демонстративно.

“Нека хвърлят яйца, домати, пилешки бутчета, агнешки главички, кебапчета, уши, каквото искат. Идете в Бояна, на Секвоя, запалете каквото искате, но оставете хората, които са тръгнали на гости, на работа, да се придвижват. Има избори, който спечели…това е демокрацията. Представете си, ако ние изгубим изборите и 25 човека започнем да затваряме кръстовищата. Това ли е демокрацията, попита реторично Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!