Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Вижте в каква страхотна къща живее Елена Йончева

/
/
1464 Views

Елена Йончева: Записът е изключително притеснителен - DUNAVMOST.com

Елена Йончева тъне в невиждан лукс в един от трите си апартамента, който се намира в столичния квартал „Красно село“, узна HotArena.

Advertisement:

„Ретро“ се сдоби с уникални кадри от интериора на баровското жилище, които разкриват, че депутатката от БСП не е щадила средства и при обзавеждането.

Модерната кооперация, на чийто последен етаж се намира жилището на Елена, всъщност е построена на мястото на наследствен имот на фамилията. Някога там се издигала къщата на нейния дядо, в която е роден и израснал баща й Никола и където е минало нейното детство.

Преди години обаче Йончева и роднините й решили да дадат постройката и земята под нея на фирма, която съборила къщата и на нейно място построила жилищен блок.

 

В него тя, майка й Лариса и брат й Иван били обезщетени с по един апартамент Докато техните били съвсем нормални като квадратура, Елена си издействала просторен мезонет.

От фотосите се вижда, че трапезарията на журналистката е с размерите на тристайна панелка, а насред помещението се издига и камина във футуристичен стил. Масата за хранене е дълга като за прием, а мебелите, отличаващи се със странни форми и цветове, са дизайнерски и носят своя собствена история. Най-фрапантен обаче е „дворът“ на Йончева, за който в квартала се носели легенди. Съседите на Елена не били чували за нещо подобно и се дивели как е възможно хем да си в апартамент, хем да имаш градина.

Идеята всъщност била на половинката на социалистката – архитект Пламен Тодоров, който успял да превърне просторната тераса в райска градина. Екзотичната растителност, романтичните фенери и креслата за отдих обаче можели да бъдат видени само от гостите на Елена и от птичи поглед, защото с Пламен опасали терасата с висока ограда и избуяли храсти, за да не могат простосмъртните да им досаждат с любопитните си очи.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar