Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Голямо сърце! Актьорът Чоу Юн-фат дарява цялото си състояние от $723 млн!

/
/
856 Views
Advertisement:

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/07/2213.jpg

Advertisement:

Актьорът Чоу Юн-фат впечатлява с благотворителността си, видя Магазина за Новини.

Като една от големите звезди на хонконгското и китайско кино, той с лекота обяви, че ще дари цялото си състояние от 5 милиарда юана (723 милиона долара) за благотворителност.

Независимо от успешната си кариера и огромно благосъстояние, което натрупа, Чоу често може да бъде видян да ходи пеша или да взима обществен транспорт и казва, че не харчи повече от 800 долара месечно, пише tvn.bg.

 

В интервю за южнокорейския вестник Munhwa Ilbo звездата от „Тигър и дракон“ казва:

„Съпругата ми ме подкрепя изцяло в това решение. Не мога да отнеса парите си в гроба, така че защо да не ги дам на хора, които имат нужда. Парите не са мои, аз просто ги държа временно. Освен това, те не са онова, което носи истинска радост. Най-трудното нещо в живота ни е не колко пари правим, а как да постигнем спокойствие и мир“.

Популярността му нарасна в Китай след участията в екшън филми от 80-те години, а през 2000-та получи и международно признание с „Тигър и дракон“. Други известни филми, с негово участие са „Кралят на маймуните“, „Корупция“, „Конфуций“, „Анна и кралят“, „Убийците“, „Резервни убийци“, „Dragonball: Еволюция“ и други.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!