Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Готвят масов експеримент под прозорците на Борисов в „Бояна“ тази вечер, носят чували с евро и злато

/
/
443 Views

gotvat-masov-eksperiment-pod-prozorcite-na-borisov-v-boana-1

Със събитие, озаглавено “Масов следствен експеримент”, „МлаДа България, младежката организация на “Да, България!” и националният младежки клуб към ДСБ ще съберат граждани пред правителствената вила „Секвоя“ в квартал „Бояна“ днес от 18:30 часа.

 

От нас – банкнотите и останалия реквизит.
Не искаме “Сахер”. Искаме Оставка!“

Advertisement:

 

„Изглежда, че по време на ваканцията си главният прокурор е забравил за шкафчето на Бойко Борисов в държавната вила “Секвоя” и за изтеклите записи. Проверката от “отговорните институции”, ако изобщо я има, се точи по-тромаво от мач на ветераните на „Витоша“ (Бистрица).

 

 

Ето защо решихме да напомним за всичко това на прокуратурата, като отидем на местопрестъплението“ се казва в описанието на събитието в социалната мрежа Facebook.

 

 

 

Членовете на двете младежки организации биха искали да проверят колко е лесно външни лица да внесат чували с евро и кюлчета злато през охраната на НСО, а като част от събитието ще изслушат и записите от разговори на премиера, за които вече има експертиза, доказваща тяхната автентичност.

 

 

 

 

“Вярваме, че нашият Следствен експеримент ще вдъхнови прокуратурата и тя най-накрая ще започне разследване, както стана с „Росенец“ и ТЕЦ “Варна” след акциите на Христо Иванов”, коментира Десислава Николова, председател на „МлаДа България“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar