Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Доц. Мангъров и Румен Петков разкриват истината за коронакризата у нас

/
/
773 Views

„Имаме общи виждания за медицинския фашизъм, който се вихри заради коронавируса, затова го поканих. Не му плащам никакви пари, просто пътуваме заедно, а целта е хората да разберат истината за коронакризата у нас. Жалко е, че хората не разбират, че някой може да изразява гражданска и професионална позиция, без да му плащат.“

Така отговори лидерът на ПП АБВ Румен Петков на въпроса защо е поканил доц. Атанас Мангъров на турне из страната, предава Евроком.

Advertisement:

Доц. Мангъров смята, че кризата с коронавируса се използва за политически цели. „Кризата в икономиката и в обществото се дължи на насадения страх и на опитите от този вирус да се прави политика и бизнес, допълва доц. Мангъров.

 

 

“Ще продължим да се забавляваме и да си играем с масово тестване за COVID-19, докато не ни свършат парите. В момента се харчат по милион на ден и въпреки това не съумяваме да анализираме как точно се развива пандемията у нас”, убеден е той.

„4.1% или 312 хиляди българи до момента са се срещнали с Covid-19. Смъртността в България от вируса е 0.04%. Данните са извадени на база изследвани лица във всички лаборатории в страната. От тях следва, че смъртността от коронавируса е съпоставима с тази от сезонния грип. В световен мащаб смъртността е дори по-ниска – 0.02%“, обяснява доцентът.

Мангъров изрази недоумението си защо светът тръгнал в посока спиране на нормалната човешка активност.

Инфекционистът за пореден път повтори тезата си, че коронавирусът не се лекува, а на болните просто им минава.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar