Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето ги красивите синовете на ген.Мутафчийски близнаците Александър и Марк

/
/
2849 Views

Ето ги и синовете на ген.Мутафчийски - близнаците Александър и Марк (Снимки):

За отрицателно време ген. Венцислав Мутафчийски надмина по рейтинг президента, че дори и премиера Борисов.

Освен богатата професионална биография, обаче, за генерала се знае много малко. Личният му живот не е достояние на медиите.

Advertisement:

Знае се, че шефът на ВМА е роден на 20 август 1964 г. в Дупница. В родния му град все още живее брат му Иво, който се занимава със собствен бизнес, женен е, а с половинката му Краси имат три деца.

Ген. Мутафчийски също е горд баща на двама пораснали синове-близнаци от брака му със съпругата му Елена. С нея ги събира лекарската професия. До ден днешен тя все още работи като психиатър.

От известно време насам д-р Елена Мутафчийска е началник-отделение на приемно-диагностичното звено към центъра за психично здраве „Н. Шипковенски“ в София. Колегите ѝ я определят като изключителен професионалист, скромен и много добър човек.

 

Макар израснали в семейство на двама изключителни медици, синовете на ген. Мутафчийски не припознават лекарската професия като своя. Близнаците Марк и Александър, родени през 1994 г., тръгват по пътя на правото и икономиката.

Марк завършва финанси, а брат му Александър – право в университета „Нюкасъл“ в Англия. Баща им напълно подкрепя избора им, защото през годите най-много страдали от непрестанната му липса у дома за сметка на безкомпромисното изпълнение на лекарския му дълг.

Натоварването в работата генералът компенсира с разнообразни хобита. Свободно време почти не му остава, особено откакто оглави Националния щаб, и сам сподели, че спи по не повече от 4 часа в денонощието, но от момче обичал спортовете – най-вече ските и плуването. Другата му голяма страст са моторите. Купил си свой преди 6 години, но рядко можел да се наслади на возилото на две гуми.

Веднъж, по време на летен отпуск, все пак успял да го изпробва на път до морето, но оттогава моторът по-често бил просто експонат в гаража.

Ето и снимки на синовете на генерала :

синовете на Мутафчийски

Александър и Марк (двамата най-вдясно) с компания на морски бар

синът на Мутафчийски абитуриент

Марк като абитуриент 30.03.2020 г.

Александър Мутафчийски

Александър със свои приятелки

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar