Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето го баровския дом на Корнелия Нинова (снимки)

/
/
1093 Views
СЕНЗАЦИЯ В ПИК И "РЕТРО"! Ето го баровския дом на Корнелия Нинова (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Корнелия Нинова се шири в Мизия в цял чифлик, къщурката й е истински палат

Корнелия Нинова никога не е крила врачанските си корени. Лидерът на БСП има имот в Мизия за който твърди, че не е нищо особено. Истината се оказва доста по-различна. Бащината й къща за беда била отнесена от потопа през 2014 година. От тогава насам се говори, че Нинова е наляла милион лева за да я възстанови, разкриват нейните съграждани.
    Корнелия Нинова с майка си Комшиите й твърдят, че от предишната къщурка няма и следа. Амбициозната партийна функционерка е вдигнала цял палат. Който се простира на цял декар място в центъра на Мизия до църквата. В големият провинциален дом на Корнелия живее само майка й. Баща й скоро се споминал. Шефката на червените викала родителката си при нея в София. Но старата жена не се съгласила да ходи в столицата. Предпочела живота в провинцията, с който била свикнала. Съседите не били виждали сградата от вътре след ремонта. Имението било заградено с висока ограда. Която била повече от 20 метра дълга. Правело им впечатление, че цялата била от скъп дървен материал. Изобщо имотът изпъквал на фона на къщите в съседство. Които били от кирпич. А провинциалната къща на Нинова светела с нова дограма и ярка боя, предават от retro.bg. Според слуховете вътре било обзаведено луксозно само с мебели по поръчка. Широките и светли помещения били разделени с блиндирани врати. Само огромната камина, която по скоро била за фасон струвала 5 хилядарки. Не липсвали и ценни произведения а изкуството. Които били дарове на Корнелия от нейни приятели по всякакви поводи.
Корнелия Нинова на Великден пред скъпата камина Из града се носят слухове, че чистачка помагала за хигиената на майката на Нинова. Жената е възрастна и не може сама да се справи с тузарския таракот, коойто трябва да се лъска по няколко пъти в седмицата.
Advertisement:
Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar