Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Лечителят Саркис Инджиян спасява от рак в последен стадий

/
/
1166 Views

Лечителят Саркис Инджиян е ученик на известния руски маг Борис Золотов. Завършил е Академия по насрещни проблеми в Москва за работа с енергия и отпушване на чакри. Специализирал е билколечение в Украйна и сега е един от 18-те в България със законно право да лекуват. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН.

Напоследък Саркис се прочу с феноменалните си способности да лекува рак, след като почти едновременно успял да спаси две болни жени – едната с рак на белия дроб с метастази, а другата – на яйчника, също с разсейки.

Advertisement:

Преди две лета Стойка Мочева от Бургас припада. Приета е по спешност в болницата, правят ѝ ЕКГ и я пускат да си ходи. Обясняват ѝ, че всичко ѝ е наред, и тя се връща на работа на бургаския плаж. След две седмици припада пак. Скенерът показва тумор в мозъка. Идва в София за магнитен резонанс и се вижда, че туморите са два, но те са метастази от първично огнище. Махат ги оперативно и започват изследвания, за да се открие огнището. Оказва се в белия дроб. Стойка отказва химиотерапия. Тогава чува за Инджиян и се свързва с него. Той ѝ казва, че след 20 дни с неговата терапия ще стане ясно накъде вървят нещата.

 

Започват с билки, биорезонансна и енергийна терапия. Още в края на месеца на пет скенера се вижда лека промяна към по-добро. След 6 месеца скенер на белия дроб показва, че туморът е стопиран и маркерите вече са в норма. Според Саркис туморът вече е превърнат в доброкачествен, в него няма ракови клетки и затова се насочва към неговото стопяване с други методи за около 3 месеца. Лечителят съветва Стойка да не се връща в Бургас, а да остане в София при дъщеря си. Според него болни от рак не бива да живеят на морското равнище, защото кислородът там е повече и това увеличава оксидативния стрес.

Другата, която преборва рака с неговата помощ, е Снежанка Найденова от София. Първо започнала да се задъхва и била пратена на рентген. Откриват вода в белия дроб. Изтеглят около 1 л, правят изследвания. Диагнозата е рак на яйчника с разсейки. Снежанка научава за Саркис от роднина, когото е излекувал. Започва лечение при него с комбинация от 24 билки, колоидно злато и енерготерапия. След 2 месеца скенерът показва подобрение и маркерите са в норма. Продължава се с терапия с нискочестотни токове. Снежанка вече няма рак, а малки кисти по яйчника, които още се чистят.

Саркис споделя, че при него най-често ходят хора с рак на гърдата и на дебелото черво. Той изисква от тях стриктна диета без белтъчини. Обикновено на 20-ия ден вече се забелязват резултатите. Когато пациентът ги почувства, започва да съдейства на лечителя и оздравяването става по-бързо. Саркис казва, че имал пациенти в последен стадий на рака, на които лекарите давали седмици живот, а вече 7-а – 8-а година те са живи. Имал случай на жена с 3 огромни бучки на гърдата.

При лечението те се спукват и изтичат, зарастват и кожата се заглажда. Ефект от лечението има дори при метастази, казва Инджиян. Но като видел, че е безсилен, го заявявал на пациента. Това става след 20-ия ден на терапията, когато изисквал медицински изследвания. „Получавам енергийна информация – обяснява Саркис. – Като седне човек срещу мен, му изписвам около 10 билки, подходящи за неговото лечение“. „Всеки лекувам по различен начин, може дори на хора с една болест да прилагам различни методи. Всичко е индивидуално“, допълва прочутият лечител.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar