Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мая Манолова разсипа Бойко: Какъв Божков, пращаше ми други мутри да ме плашат

/
/
832 Views
Предложихте ми всичко, за да не участвам на изборите и аз отказах. От СМС отчетите, разпространени тази сутрин стават известни услугите, които бизнесменът Васил Божков е правил на премиера Борисов. В тази кореспонденция е замесено и моето име с отчет, че не ми е оказвана подкрепа на изборите.

„Това, което отсъства и което трябва да кажа е, че преди кампанията и по време на кампанията Бойко Борисов ми изпращаше много хора – сенчест бизнес, представители на ъндърграунда, да ме спират да не участвам в изборите, да ме заплашват, да ми предлагат каквото се сетите. Най-щедрото предложение да не участват в изборите беше направено от самия Борисов. Самият Борисов ме попита: „Предложиха ли ти всичко?“ Да, предложиха ми всичко и аз го отказах“, заяви Манолова

По думите ѝ залогът е бил евентуална ревизия на 1,7-милиардния бюджет на София, „която да покаже как парите са раздавани на приближени фирми, на приятелския кръг, как е управлявана СО“. Манолова обяви, че ще участва в изборите и ще ревизира друг бюджет – този на цялата държава.

 

Припомняме, че по-рано днес бившият хазартен бос Васил Божков взриви мрежите с поредна скандална публикация, в която разпространи чат кореспонденция между него и мъж с инициали Б.Б. Според твърденията на Божков това е Бойко Борисов, но от своя страна премиерът по-късно отрече. Неговият аргумент бе освен всичко, че използва стар телефон, който не разполага с кирилица.

Advertisement:

В чата между двамата обаче се споменава името на Мая Манолова, която потърсила бизнесмена за „поддръжка“, но той отказал.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar