Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Напрежение на блокадата в Стара Загора. Полицията не допуска подкреплението

/
/
382 Views
Advertisement:

protest_zara_1

Advertisement:

До напрежение се стигна тази сутрин, след като един от протестиращите проби блокадата на полицията и се оправи към автомагистрала „Тракия“ пеш, но бе спрян от органите на реда. Предотвратено е обаче по-голямо стълкновение между демонстрантите и полицията, съобщи бТВ.

 

 

Протестиращи от Стара Загора се опитаха да запречат аутобана снощи на 23-ия ден на недоволство. Полицията и жандармерията осуетиха намеренията им.

 

 

 

 

 

 

Пътят между Стара Загора и Хасково, както и подстъпът от Стара Загора, който води към магистралата, все пак бяха препречени. Те остават блокирани вече 16 часа.

 

 

Демонстрантите останаха на около 3 километра от магистралата цяла нощ, като се опитаха да убедят полицаите да ги допуснат до аутобана.

 

 

 

 

Хората са решени да останат на място, докато не бъдат изпълнени исканията им за оставка на премиера Борисов, правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Засега пътят към Хасково остава затворен.

Напрежението на протеста край Стара Загора расте с всяка изминала минута. Полицията не допуска подкреплението, които отива към блокираните от снощи хора, да стигне до тях. Ето какво пише във Фейсбук Искра Михайлова:

„Продължаваме да сме блокирани до летище Стара Загора от полиция и жандармерия.

 

 

 

Разликата е, че вече сме блокирани от две страни. Оказа се, че всички, които се опитват да се присъединят към нас не са допускани. Хора, ако идвате, бъдете настоятелни, не отстъпвайте. Ние няма да отстъпим. Чакаме ви“.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!