Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ники Кънчев показа порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов – ето я Катерина

/
/
1009 Views
Advertisement:

Ники Кънчев показа порасналата щерка на Чочо Попйорданов СНИМКА

Advertisement:

Чочо Попйорданов е сред големите имена у нас, които си отидоха нелепо. На 11 юни актьорът щеше да стане на 56, но съдбата реши друго и го отне от сцената и живота на 5 май 2013

Чочо се оказа любимец на колегите си и със сигурност зад гърба си имаше приятели, които продължават да тъжат и отказват да приемат факта, че той не е между живите.

Такъв приятел за Чочо бе журналистът и тв водещ Ники Кънчев .

Той не забрави рождената дата на своя приятел в отвъдното и освен гроба на великия актьор, Ники се срещна и с дъщеря му.

“Да гушнеш прекрасната Катерина , дъщерята на Чочо Попйорданов! Чочката днес на 56! Честит рожден ден, братле, където и да си! Пийте по едно за него”, написа Кънчев в профила си в Инстаграм и сподели чаровна снимка с порасналата наследница на Попйорданов.

 

 

дъщерята на Чочо

Петър Попйорданов умира в “Пирогов”, около 6 часа сутринта на Великден, 5 май 2013 година, вследствие на черепно-мозъчна травма с недостатъчност на мозъчния ствол, причинена при падане от 2 метра височина в гробищния парк „Бояна“. Поклонението му се състои в Народен театър “Иван Вазов”. Попйорданов е погребан близо до неговата починала майка в Боянските гробища.

През 2016 година е удостоен посмъртно с награда „Икар“ от Съюза на българските артисти за чест и достойнство. Същата година, чрез съдействието на Столична община, архивите на театрите и близките приятели, колеги и роднини на Чочо, е открита временна изложба в памет на Попйорданов

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!