Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Николай Бареков със сензационно разкритие: Семейство Радеви ми попречи да съм посланик в Куба

/
/
584 Views

Бившият евродепутат Николай Бареков изригна с нова порция сензационни новини. Оказва се, че Бареков е бил предложен за посланик в Куба през 2018 г., но не кой да е, а именно жената на Румен Радев – Десислава, е осуетила плановете му.

„Който следи дебатите, вече знае, но да обобщя. Защо не станах посланик, въпреки номинацията в МС преди две години? Защото според критериите на президента Радев и неговия екип – заместник – председател на третата по големина ПГ в Европарламента е по-недостоен за посланик от търговски представител на “Родопа“ Смолян в Либия отпреди 1989 година“, пише Бареков.

Advertisement:

И допълва, че да оглави мисията ни в Хавана не се е получило, защото нямал зад гърба си никой.

 

„Да уточня, имам над 30 дипломатически мисии като представител на ЕП в целия свят. Пет години отговарях за дипломатическите отношения на Европарламента с Русия, Иран, Азербайджан, АСP- над 40 държави от Африка, Латинска Америка, Карибите и Тихия океан. Гласувах за Румен Радев и осигурих подкрепата му от Евроконсерваторите и по негова молба му организирах среща на “Дондуков“ 2 с нашия лидер в Европарламента Саид Камал на 21 юли 2018 година. Моите представители (на ББЦ) в секционните избирателни комисии работеха за Румен Радев на изборите през 2016 година – над 7000 души. Мисля, че всичко това ми дава право да бъда отвратен и критичен“, допълва още екс телевизионният водещ.

А как се стига до името на първата дама? В един от уточняващите си коментари по повод разочарованието му отпреди 2 години, той пише:

„Бе ми съобщено през посредник от Дондуков 2, че семейство Радеви не подкрепят кандитатурата ми“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar