Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Телевизията на Слави Трифонов става платена

/
/
441 Views
Advertisement:

Телевизията на Слави Трифонов става платена

Advertisement:

Tелевизионният водещ Слави Трифонов обяви на страницата си във “Фейсбук”, че притежаваната от него телевизия “7/8 Ти Ви” ще стане платена.

 

Той обяснява, че въпреки високата гледаемост рекламите са малко, а причината за това се крие в картела, наличен и в телевизионния бизнес.

 

“Има картел между двете национални частни телевизии и те задължават рекламодателите да предоставят целите си рекламни бюджети само на тях. И тук идва въпросът какво ще направим ние. Ние все още нямаме политическа власт, за да задължим държавните комисии да спазват закона”, допълва Трифонов, чиято партия “Има такъв народ” бе регистрирана през юни.

 

 

 

 

Трифонов обявява, че заради това от 1 септември желаещите да гледат телевизията му трябва да платят 78 ст. с ДДС към пакета си от съответния кабелен оператор. Българите в чужбина ще могат да гледат през интернет сайта срещу месечен абонамент.

 

“Докато заедно не оправим собствената си държава, това ще е единственият начин да ни има”, заключава водещият.

 

Телевизията започна излъчване в началото на ноември 2019 г., като дни след това Трифонов обяви голяма гледаемост. На 31 юли 2019 г. той заяви, че ще прави своя партия и свой телевизионен проект, за целите на който през есента купи телевизия “Стара Загора”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!