Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Това е молитвата, която привлича прекрасни неща в живота ни

/
/
6803 Views
Advertisement:

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/07/2536.jpg

Advertisement:

След като прочетете тази молитва, в живота ви ще настъпят истински чудеса – прекрасни събития, които дори не можете да си представите. Ефектът е много силен и винаги работи. Тя е част от книгата “Магическата сила на разума” от Джоузеф Мърфи.

Може да се обадят далечни роднини, които искат ви дарят част от имуществото си, може да бъдете поканени да започнете нова работа с изключително висока заплата, или просто някой човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви, разказват от evolife.bg.

Необходимо е молитвата да се чете сутрин и вечер, в полусънно състояние.

Четете я един месец (въпреки че резултатите понякога идват по-рано).

 

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

v
Снимка: Thinkstock

Прочетете искрено, с чувство тази молитва. И съвсем сигурно ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за подобряване на живота.

Advertisement:

2 Comments

 1. „По това познаваме любовта, че Той даде живота Си за нас.“
  „Защото заплатата на греха е смърт; а Божият дар е вечен живот в Христос Исус, нашия Господ.“
  Бог ни предлага пълно опрощение заради смъртта на Исус за нас. Това означава опрощение на всичките ни грехове… минали, настоящи и бъдещи. Исус заплаща за всички тях. Бог, който създава вселената, ни обича и иска да имаме взаимоотношение с Него. „В това се яви Божията любов към нас, че Бог изпрати на света Своя единороден Син, за да живеем чрез Него.“
  „Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот”
  Еванг.на Йоан 3:16.
  Поради любовта си към нас, Исус Христос, самият Бог, идва в човешки образ, за да заплати за нашия грях вместо нас.
  Исус поема наказанието за целия наш грях върху себе си, претърпява страдание на кръста и доброволно предава своя живот за нас.
  Христос ни предлага истинска свобода от греха и вината ни. Той не ни оставя да се справяме сами с провалите си, с малката надеждица, че утре може и да станем по-добри хора.
  Чрез Исус Христос Бог се приближава към човеците, осигурявайки ни път, по който да се свържем с Него.
  Той ни кани ” Елате при Мен всички отрудени и обременени и Аз ще ви дам успокоя ” .

  Исус казва: „Който дойде при Мене никак няма да огладнее, и който вярва в Мене никак няма да ожаднее…и който дойде при Мене никак няма да го изпъдя“. Той призова хората не да следват учения, но да следват Него.
  „Аз съм пътят, истината и животът“.
  Исус определя себе си като равен на Бога и дори дава доказателство за това. Той казва, че ще бъде разпънат на кръст и че три дни след смъртта си ще възкръсне и ще се покаже жив на онези, които са видели разпятието му. На този трети ден гробът на Исус е открит празен и много хора свидетелстват, че са го видели отново жив. Сега той ти предлага вечен живот.

  Това не е посвещение към дадено учение или метод за самоусъвършенстване като Осмичния Път или Петте стълба, медитацията или добрите дела , Десетте заповеди,ритуали,светци, икони или други суеверия .
  Само чрез Исус Христос връзката между вас и Бог е двупосочна. Той ни приветства при себе си. „Господ е близо при всички, които Го призовават, при всички, които с истина Го призовават“. Можете да общувате с Бог, който ще отговори на молитвата ви, ще ви даде истински мир и радост, ще ви насочи, ще ви покаже своята любов и ще промени живота ви.
  Нашата надежда не е в следването на закони или правила, а в познаването на Спасителя, който напълно ни приема поради вярата ни в него и в жертвата му за нас. Ние не заслужаваме своето място на небето чрез религиозни усилия или добри дела. Спасението ,изцелението , освобождението и вечният живот е безплатен дар за нас, когато започнем връзката си с Исус Христос.
  Искате ли да бъдете напълно простени и да опознаете лично Божията любов .

  В световните религии човекът е във взаимоотношение с учения, идеи, пътища, ритуали. Чрез Исус човекът може да има взаимоотношение с Бог. Вие можете да разговаряте с него и той ще ви напътства в новия ви живот сега. Той не просто ви посочва път, философско учение или религия.
  Той ви приветства да го познаете, да изпитате радост, да имате увереност в любовта му, когато се сблъсквате с предизвикателствата на живота. „Вижте каква любов ни е дал Отец, да се наречем Божии деца.“.
  Можете да започнете връзка с Бог сега. Просто можете искрено да го помолите да прости греховете ви и да го поканите да влезе в живота ви. – моли се на глас .

  Господи Исусе аз ти благодаря че ти дойде на земята и умря за моите грехове, и възкръсна на третия ден.
  Покайвам се за всеки грях прости ми, сега аз те приемам за мой Господ и спасител. Изпълни ме с Твоя дух, и живей в мен.
  Амин.“
  Може да продължиш да се молиш от сърце и споделиш с Него това което те смущава и тежи на душата .
  Ако последваш Христос Той никога няма да те остави .
  Божиите думи са записани в Библията затова изучавай особено Новият завет и ще познаеш истината която ще те освободи от всеки товар.

 2. Това няма нищо общо с истинската молитва и е сатанинска заблуда

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!