Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Търси се служител, който да отсяда в скъпи хотели и да живее като милионер и да взима 4500лв заплата

/
/
707 Views

Туристическа компания търси да наеме между 5 и 10 души, които да отсядат в някои от най-луксозните имоти в света, за да са сигурни, че те са подходящи за най-богатите купувачи. Нещо повече, на успелите кандидати ще бъде изплатена заплата в размер на 2 000 британски лири (2550 долара) за всеки дом, в който остават, с шанс да посещават 10-15 годишно.

 

Онлайн порталът HushHush.com, който нарича себе си “Amazon за милионери”, наема “хора, които да тестват луксозни къщи”, с цел да проверят престоя в различни имоти, включително луксозен замък на Френската Ривиера, испанска вила с 25 спални, дом на брега във Флорида Риф клуб и имение от 14 000 кв. фута в Сан Франциско, пише “Бизнесинсайдър”.

Advertisement:

Имотите се продават на цени от 462 250 британски лири ($ 589 350) до £81 046 350 ($ 103 330 850), а успешните кандидати ще трябва да останат във всеки от тях по една седмица.
Спечелилите кандидати ще се насладят на начина на живот на милионерите, но ще трябва да предават в компанията резюме за всеки посетен имот в размер до 800 думи до 5 дни след завръщането си от престоя там.

Те ще трябва да оценят местоположението на имота, достъпността, стила, комфорта и пригодността му за уебсайта.

По същество работата включва тестване на домовете, за да се гарантира, че те отговарят на стандартите на заможните клиенти на компанията, преди да бъдат пуснати на пазара.

Този апартамент в осми район на Париж се продава за 6,15 милиона долара. Одобрените кандидати ще трябва да пътуват в кратки срокове, но всички пътни разходи ще им бъдат покрити.

HushHush казва, че търси надеждни хора с добро око за подробности и демонстративни умения за писане.
За да кандидатствате, просто трябва да попълните онлайн формуляр и да обясните защо трябва да бъдете избран да тествате луксозните имоти.

HushHush заяви пред “Бизнесинсайдър”, че няма краен срок за кандидатстване, просто се търсят правилните хора.

Advertisement:

2 Comments

  1. Здравейте. Трябва да бъда един от избранниците защото мога да намирам винаги позитивите в негативите. Мога да давам точни и ясни мнения,когато съзнанието и подсъзнанието ми са в синхрон. За да са ми в синхрон съзнанието и подсъзнанието ми е нужно спокойствие,размисъл и в случая позитивното и приятно място на което ще съм.

  2. Обичам да пътувам, обичам предизвикателствата и запознанствата с нови хора и опознаването на нови места. Мисля че всеки човек има право на малко късмет и много страхотни преживявания

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar