Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Австрия със строги мерки за половин България от събота

/
/
353 Views

Сериозни мерки налага Австрия за хиляди българи. Това е факт след пореден ден на рекордни новозаразени в страната ни.

 

 

 

 

Според нова заповед на австрийския министър по социалните въпроси, здравеопазването, грижите, и защитата на потребителите, за която страната ни е уведомена с нота, влизането в Австрия от 16 български региона/области – Благоевград, Бургас, Добрич, Габрово, Ямбол, Кърджали, Монтана, Пловдив, Разград, Шумен, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище и Варна ще се осъществява  с изискване за предварително направен отрицателен PCR тест не по-стар от 72 часа от момента на влизане в Австрия или 10-дневна карантина. Тя може да бъде прекъсната с отрицателен PCR тест на място в рамките на 48-часа, предава Канал 3.

Advertisement:
Българското посолството във Виена отправи запитване дали регион „София“ визира София-град или София област, за което ще информираме допълнително, съобщиха от МВнР.
Advertisement:

1 Comments

  1. Австрийски ИДИОТИ,да ви имам единния пазар,свободното предвижване на хора и стоки/в прочем за стоките им,няма ограничение,защото трябва да ги консумираме,разбира се правени за втора ръка хора от Източна Еврипа,но цени 30-50% по-високи от техните /.Който сега копае гроб на хората по света с тези идиощини и безобразия,сам ще падне в него,някой ден,повярвайте ми,няма да им се размине.Хората се пробудиха,макар техните световни медии да показват обратното на това.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar