Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Автобус катастрофира на магистралата до Пазарджик, водачът почина, но спаси пътниците-спортисти

/
/
434 Views

thumb_768x0_viber-izobrajenie-2020-09-12-21-59-40

Пътен инцидент с автобус на АМ „Тракия“ тази вечер.

На водач на автобус с благоевградска регистрация му прилошава и губи управлението. Превозното средство се отклонява от платното и навлиза в канавката. Не се обръща, а само се наклонява.

Advertisement:

 

 

 

Малко след 20.40 часа е получен сигнал за инцидент в района на 70-ти км на автомагистрала „Тракия”.

 

 

 

Според първоначалната информация, шофьор на автобус, превозвал 24 спортисти, който се е почувствал зле, е изгубил управление над превозното средство. Автобусът е излязъл от пътя и леко се е наклонил. Водачът е починал, съобщиха от МВР.

 

 

 

Няма сериозно пострадали от пътниците, трима са с леки оплаквания. На място са екипи на пътна полиция, пожарна и медици.

 

На връщане от гр. Панагюрище автобусът, който вози отбора на „Беласица“ е катастрофирал, пише вестник Струма.

 

 

Причината за инцидента, станал на 70 км на АМ „Тракия“, е прилошаване на шофьора. Вследствие на това автобусът излиза от пътното платно, за щастие запазвайки устойчивост, без да се обърне. По-късно се установява, че шофьорът е получил инфаркт.

Футболистите и треньорите, както и придружаващият ги екип се чувстват добре физически. На място са и представители на ръководството на клуба – Иван Златински и Георги Петров. Община Петрич изпрати веднага втори автобус от гр. Пловдив, който да прибере мъжкия тим.

 

 

С представители на отбора поддържа постоянна връзка кметът на общината Димитър Бръчков. Всички от отбора, които пристигайки в Петрич преценят, че искат медицинска консултация отново ще бъдат прегледани в болницата. ОФК „Беласица“ гостува на ФК „Оборище“ в шести кръг на Югозападна трета лига. Петричани си тръгнаха с победа и добавиха към актива си трите точки

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar