Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Актьорът Рон Мос хвърли бомба: Приятели от ЦРУ ми казаха кога ще свърши историята с К-19 и с каква цел е замислен

/
/
920 Views

Актьорът Рон Мос от Дързост и красота: Вирусът е измислен, казаха ми го  приятели от ЦРУ - Труд

В ексклузивна онлайн среща на живо в предаването „Преди обед“ по Би ти ви актьорът Рон Мос сензационно обяви кога ще бъде сложен край на световната пандемия от коронавирус.

 

 

Той сподели с недомлъвки, че според негови приятели от ЦРУ цялата история с Ковид-19 е измислена с политическа цел.

Advertisement:

 

 

 

„Целта беше да няма избори президентски избори в САЩ“ и допълни, че планът не е успял. „Всичко ще свърши на 3 ноември“, заяви известният с ролята си на Рич Форестър актьор от култовия сериал „Дързост и красота“.

 

 

„Това, което чувате и четете по новините, са пълни глупости. Жалкото е, че много хора им вярват.“

 

 

 

Защо си мислите, че ще приключи тогава COVID-19?

Защото всичко, което се е случило до момента с вируса е, за да не се получат изборите и да се избегнат“, каза още Мос, който обвърза пандемията с предстоящите американски избори.

 

 

 

 

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля на Рич. Когато решава да се оттегли след 25 години участие в продукцията, той поставя изрично условие това да не се случва.

 

 

 

„Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира друг актьор за моята роля, в която съм вложил душа и сърце“. Както всички фенове на сериала вече знаят, тази молба не е била уважена.

 

 

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се занимавам със снимките на филма „Изненадващо пътуване“. В него се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

 

Advertisement:

1 Comments

  1. И този умник и той разбра от едни приятели как и какво е решила световната конспирация, аман от застарели, изтрещели малоумници, папагал, който се мисли за умник, жалка творение на киноиндустрията и поредната гавра с небесните светила, този смотаняк и пудрьо и той бил звезда …

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar