Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Александър Йорданов: За 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест

/
/
329 Views

 

 

 

Източник и кадър: Bulgaria ON AIR

Полярни мнения предизвика петъчната новина за премахването на палатките в трите най-големи града на страната и възстановяването на автомобилния и автобусен трафик.

Advertisement:

 

 

Според едни това ще нагнети допълнително напрежение сред протестиращите и те ще отвърнат на удара, а други приветстваха случилото се – с аргументи за нормализиране на градския живот. Доста по-цветен изказ използва евродепутатът от СДС и ЕНП – Александър Йорданов, който написа в социалната си мрежа: „маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа“. 

Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха „катун“, но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора. Това каза за „България сутрин“ Александър Йорданов.

 

 

По думите му този метеж можело да се нарече ляво екстремистки.

„За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината“, допълни той.

Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски“, допълни Йорданов.

„Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат“, коментира събеседникът.

 

 

Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално – щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл“, каза той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar