Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Александър Йорданов СДС ГЕРБ: Президентът празнодумец и площадните лаладжии вдигнаха нахалос „народно въстание“

/
/
291 Views

Управляващите плашат по-силно народа с евентуалната възможност да загубят изборите като нещо по-страшно дори и от Ковид пандемията.

Евродепутатът Александър Йорданов призова за подкрепа на коалицията ГЕРБ/СДС на предстоящите парламентарни избори.

Advertisement:

В профила си във Facebook Йорданов направи анализ на политическата ситуация в България, в която плаши гражданите със страховита криза и безобразно крадене, ако на власт дойде някой друг, а не ГЕРБ/СДС.

Евродепутатът вярва, че страната се управлява добре, че има ефективна борба с корупцията и пандемията и твърди, че против властта са само „отровените от комунистическата зараза, мамини синчета от комунистически фамилии, президентът празнодумец и площадните лаладжии“.

Ето цялото послание на Александър Йорданов:

НЕУДОБНИ ДУМИ: КАЗАНО НАВРЕМЕ, ЗА ДА Я НЯМА КРИЗАТА

Завършва един успешен парламентарен и управленски мандат. През него криза нямаше. С малки изключения, нормални за демокрацията, парламентарното мнозинство бе стабилно, а това се отрази положително на страната като цяло. Равносметката говори достатъчно ясно: икономически ръст, финансова стабилност, високо ниво на чуждестранни инвестиции, изградени нови пътища, обновени села и градове, нови работни места, увеличаване на доходите – заплати и пенсии, борба с корупцията и престъпността – известни лица от организираната престъпност посрещнаха поредна нова година в кауша, а някои не смеят да припарят на родна земя, най-после бяха погнати и руските шпиони, успешно бе и председателството ни на Съвета на ЕС, води се ефективна борба с пандемията от Ковид-19 чрез стабилна здравна и социална система, правителство и Национален оперативен щаб работят в синхрон. Премиерът и парламентарното мнозинство не се поколебаха да сменят министри и при най-малкото съмнение за действия несъобразени с върховенството на закона.

 

 

 

 

Това е истината. Против нея бяха и са само отровените от комунистическата зараза, мамини синчета от комунистически фамилии, президентът празнодумец и площадните лаладжии, които дори нахалос „народно въстание“ вдигнаха. Но както прогнозирах още преди година предсрочни избори нямаше. Не се получи и номерът със служебното правителство. С други думи – България се развиваше през последните четири години нормално, успешно.

Възможно ли е обаче това развитие да бъде прекъснато? Да, възможно е. Условието за криза и дори катастрофа у нас е добре известно от години. То се нарича „успех на БСП“. Ако тази партия спечели предстоящите парламентарни избори или задкулисно се обвърже с партии като „Демократична България“ (желан вариант от лидерите на ДБ), ДПС (винаги готови), „Изправи се.БГ“ (създадена специално като партия-патерица) или „Има такъв народ“ (за да има шоу в парламента), то кризата ще стане жива реалност. Българите ще разберат що е криза, какво означава да се краде от държавата и от европейските пари, как всичко замира и дори се катурва надолу. БСП това упражнение го е демонстрирала неколкократно през последните 31 години и видимо сега гори от мерак да го стори отново. Единствено от българските граждани зависи дали искат да върнат на власт тази партия – директно или задкулисно, т.е. дали желаят криза или са в състояние да продължат по „избрания път“, както впрочем ни съветват и от Европейския съюз.

Решението ще вземем на 4 април. Не остава много време. И все пак то е достатъчно за мислене и премисляне: към нормалност или към криза искаме да вървим. За да улесня мисловния процес ще подскажа, че нормалността е свързана с ново дясноцентристко управление, а кризата винаги е била лявоцентристка. Така че изборът практически не е сложен. Ние от Съюза на демократичните сили вече го направихме и верни на демократичната традиция посочихме на всички български граждани отново правия път. Разбира се, ще има нашенци, които директно ще забият в кьорсокак, т.е. ще гласуват за БСП или ще кривнат по обиколни пътеки. Знам, че post factum те ще се ядосват, че са пуснали грешна бюлетина. Но ще бъде късно. Злото ще е сторено. Жабетата – изручани.

Затова и месец преди изборите давам своя скромен съвет, за да не бъда обвинен след това, че не съм предупредил, че съм си мълчал. И този мой съвет е на основата на опита и фактите. Той е много ясен: гласувайте за нормалността, сигурността и успешното развитие. Гласувайте за коалицията ГЕРБ/СДС!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar