Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Александър Симов: Интервюто на Борисов е миш-маш от дивотии, лъжи и патология

/
/
393 Views

Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата „Измамата Ковид-19“ би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното – Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев :))) Шекспирова трагедия!

Това пише депутатът от БСП Александър Симов във фейсбук.

Advertisement:

Ето какво коментира още той:

 

 

 

 

„Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов „красива жена много лесно може да преодолее защитата ми“. Нещо повече – той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да „дава интервю“ (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички. А ПИК веднага след това пускат статия: „Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов?“. И в текста е посочено конкретно име – Христина Бобокова, жената на Пламен Бобоков. Нямам представа вярно ли е това или не, а и дълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно как някой може да смята, че такава статия оневинява премиера. Това, че е има връзка със съпругата на едър бизнесмен си е направо повод за прокурорска проверка. Красивите дами му предолявали лесно защитата, нали така? Е, как да сме сигурни, че не са го преодолели да помага на бизнеса на съпруга, а?
Както и да е – надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме.“

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar