Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Алекс Сърчаджиева: Болниците ще се напълнят с “ваксинирани”

/
/
71788 Views
Advertisement:

Advertisement:

Алекс Сърчаджиева се възмути от екрана за вид измама сред българите.

Алекс Сърчаджиева и Деси Бакърджиева гостува в студиото на “Тази неделя”, за да коментират най-интересните теми от изминалата седмица. Алекс Сърчаджиева сподели, че е възмутена от това, че хората са готови да дадат от 150 до 300 лв, за да не се ваксинират. “Защо се изкарва фалшив ваксинационен паспорт?“, пита тя и заяви, че за нея това е престъпление, съобщава Plovdiv24.bg.

 

 

Актрисата е сигурна, че в есенно-зимния сезон в болниците ще има бум на “ваксинираните“. Официалните данни са за 20% ваксинирани, а за актрисата в България това са едва 10%. Сърчаджиева казва, че ако те хванат с такъв паспорт в Гърция, те глобяват 5000 евро, а глобата за медицинско заведение е 50 хил. евро и също така могат да те уволнят от работа. За нея не е нормална практиката в България да се изкарват фалшификати.

Деси Бакърджиева пък призова децата да внимават, когато пресичат. От друга страна, възрастните пък да внимават, когато седнат зад волана. Спомня си как е била със сестра си и трите им деца и шофьори не са спрели на пешеходна пътека два пъти. Тя призова, когато шофираме, ние да се чувстваме като на работното си място и да сме малко по-нащрек, защото “децата нямат спирачки и ние сме тези, които отговарят за тяхното бъдеще“, казва актрисата.

През седмицата Би Би Си публикува инфографика, в която става ясно, че все по-често обажданията на спешните телефони са свързани с менталното здраве на хората, а не с престъпления. За трите дами в студиото не е срамно да се поиска помощ: “Животът е колело – днес си горе, утре си долу“, заявява Алекс Сърчаджиева.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!