Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Алекс Сърчаджиева: Имах една прекрасна любов с Иван

/
/
348 Views
Advertisement:

Една от обичаните ни актриси коментира прекрасни неща от личния си живот. Александра Сърчаджиева каза какво означават за нея любимите й хора. Тя говори и за голямата си любов.

„Животът е много шарен, много разнообразен. Страните на живота са много – не е само тъжно и смешно. Между тъжно и смешно някакви други течения се появяват. Животът в хубаво нещо. Нещата, през които човек преминава е, за да научи някакви неща“.

Advertisement:

Това разказа в „120 минути“ по бТВ актрисата Александра Сърчаджиева. Самата тя познава всички страни на живота, включително и болката. Но казва, че никога не е изпитвала гняв, защото „болката е свързана с любовта“, пише Novini.bg.

В разговор със Светослав Иванов Сърчаджиева сподели, че понякога мислено си говори с майка си – актрисата Пепа Николова, която на 23 декември щеше да навърши 74 години:

 

 

 

„Говорим си. Много неща си казваме – някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Аз смятам че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат, вярвам в това. Дори е някакъв вид спасение. Това е моето спасение“.

Сърчаджиева разказа и за голямата си любов – Иван Ласкин:

„Иван беше изключително открит. Може би затова беше доста неудобен – защото казваше това, което мисли. И Пепа беше такава. С Иван ни събра любовта – аз имах една прекрасна любов, за което съм много благодарна, защото това, което аз съм имала с Иван, си давам сметка, че много хора го нямат цял живот, което е много тъжно. За това мога само да благодаря“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar