Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Американски боксьор стиска палци Кубрат Пулев да се контузи

/
/
323 Views

На 16 септември дългоочакваният мач между за световната титла по бокс в тежка категория между двамата претенденти – Антъни Джошуа и нашата гордост, Кубрат Пулев – бе официално потвърден. Според Световната Федерация по Бокс отлагане повече не може да бъде търпяно, затова и провеждането на двубоя се превръща в повече от сигурно. Информацията бе потвърдена в социалните мрежи и от треньора на Джошуа, Еди Хърн.

Има ли и малка възможност Кубрат Пулев да не достигне този мач?

 

 

 

Според един боксьор такава възможност не просто има, ами той и силно се моли тя да бъде реална. Става въпрос за американския боксьор Чарлс Мартин. Според регламента той е следващият, втори в списъка, който евентуално може да замести Кубрат Пулев в двубоя за световната титла с Антъни Джошуа. И тъй като надеждата очевидно умира последна, за Мартин има реален шанс именно той да се изправи в мача срещу Джошуа, поради което и според слуховете, той се подготвя активно за подобен развой на събитията. Нещо повече, по непотвърдена информация за Чарлс Мартин тази вероятност е твърде реална. Ето защо Мартин се надява на някаква случайност, например Кубрат Пулев да се контузи по време на тренировка. Разбира се, за нас, българите, това е немислимо и всички с нетърпение очакваме Пулев да се изправи срещу Джошуа и, естествено, да победи.

Advertisement:

Какви са прогнозите за мача Пулев – Джошуа в предварителния мач за световната титла по бокс в тежка категория?

Според някои анализатори на Джошуа ще му е доста трудно, защото слуховете твърдят, че той е прекалено преднамерен спрямо Пулев и излиза за сигурна победа и се концентрира в следващия двубой за титлата, а именно с Фюри. От друга страна, Джошуа вече получи информация от няколко боксьора, които са били победени от нашенеца. През март месец букмейкърите бяха абсолютно категорични, поставяйки Кубрат Пулев в позицията на аутсайдера в мача срещу Антъни Джошуа. В края на юни месец обаче част от наличните дългосрочни спортни залози не са толкова категорични във фаворизирането на Джошуа. Според някои експерти отлагането на първоначалната дата за двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев не само, че е разклатило увереността на букмейкърите, но и поставило сериозен спад в ритъма, в който Джошуа първоначално се е готвил за срещата. Някои спортни журналисти дори подкрепиха твърдението, че Джошуа губи позициите си на лидер в предварителните спортни прогнози, слагайки на масата аргумента, свързан със закъснението на подписа му за съгласие за предстоящата битка. Напомняме ви, че дори един от мениджърите на българския боксьор се закани, че ще съди бъдещия противник на Пулев за размотаването. Подписът обаче вече е сложен и е само въпрос на време да разберем окончателно предвидената дата за двубоя. Според последно подадената информация от Световната Федерация по Бокс мачът ще се проведе във Великобритания, но бройката на допусканите зрители ще е силно ограничена поради въведените в страната, а и по цял свят противоепидемични мерки, свързани със спирането на разпространението на вируса Covid-19.

Очаквайте съвсем скоро още подробности за мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев съвсем скоро!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar