Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Андрей Слабаков: Трябва да глобяват всеки протестиращ с по 1000 лв.!

/
/
435 Views

 

img

 

Евродепутатът от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков не подкрепя протестите срещу правителството. Той намира протестиращите за хулигани, които трябва да бъдат глобявани, съобщава Dailystandart.com.

 

 

 

Слабаков иска глоби за протестиращите

Както е известно, появи се информация, че протестиращите ще бъдат глобявани с по 300 лв. Това е заради масовото неносене на маска при дистанция от по-малко от 2 м.

Advertisement:

Андрей Слабаков е открит критик на всички, които не спазват мерките срещу COVID-19. Ето защо той е против протестите, тъй като там човек най-лесно може да се зарази с коронавируса.

 

 

 

„Чета за някакви 300 лв. глоба за протестиращите. Аз мисля, че глобата даже трябва да е по-голяма, от порадъка на 500 или 1000 лв.“, отсича Слабаков, цитиран от Dailystandart.com.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков няма как да подкрепи протестите

Евродепутатът се отнася изключително сериозно към опасността от вируса. Преди 2 месеца той каза във видео, че тези, които смятат, че бъдещата ваксина срещу COVID-19 ще им навреди, са психично болни.

Дали обаче Слабаков е против протестите само заради заплахата от коронавируса, не е сигурно. Откакто е в европарламента, той прибира над 13 000 лв. заплата и в този ред на мисли статуквото го устройва.

 

 

Преди 7 години режисьорът беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов, но днес той смята, че премиерът си е свършил отлично работата по отношение на COVID-19 и го подкрепя.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar