Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Атанас Атанасов: ГЕРБ разчитат да не гласувате, да купят 300 000 гласа и пак да са на власт

/
/
391 Views
Advertisement:

„Има обществено мнение, че основният инструмент за управление на Борисовата държава е корупцията. Известно е, че на предходни избори управляващите са купували около 300 000 гласа. Това не може да не тревожи участниците в политическия процес. Както се вижда, по всичко личи, че управляващите разчитат на ниска избирателна активност, при която купеният вот ще има много голямо значение за бъдещото мнозинство в парламента“. Това каза пред БНР Атанас Атанасов, съпредседател на „Демократична България“.

По думите му, „ако искаме промяна, трябва да се мобилизираме и да отидем да гласуваме“.

Advertisement:

„Предстоят различни финансови инструменти и в България ще дойдат около 12 млрд. евро за подпомагане на българската икономика. Не трябва да оставяме отново да бъдат откраднати тези пари… Внушението, че следващият парламент ще бъде нестабилен, че пак ще се ходи на избори, се прави от управляващите и целта е да се потисне избирателната активност“, каза той.

Според Атанасов, ако „Демократична България“ получи шанс да състави мнозинство в новия парламент, то обединението ще постави като приоритет създаването на механизъм за строг контрол върху харченето на държавните пари.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar