Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бабикян: Борисов, ти не си баща на народа

/
/
71 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка и видео: Отровното трио

За 82-и пореден ден в центъра на София се провежда антиправителствен протест. Исканията остават непроменени – незабавна оставка на правителството и главния прокурор, служебен кабинет и предсрочни избори, предаде БГНЕС.

Протестът протича спокойно, хората скандират „Оставка” и „Мутри, вън”. В началото традиционно имаше музика и познатите вече песни на протеста.

Пръв на трибуната до фонтана се качи Виктор Лилов, който заяви, че ГЕРБ е зловреден тумор, който в продължение на повече от десет години източва държавата. „За да изчегъртаме тези престъпници от властта, за да ги отстраним от държавата, това означава да сме заедно. Няма друг начин освен да сме единни. Това означава не да сме пасивни наблюдатели, не да пазим рецептата за свалянето на властта само за себе си, означава да измисляме акции, да се организираме в групи, да сме активни в собствения си град, село, кооперация, блок, къща”, продължи Лилов. Той заяви, че освен, че ГЕРБ управлява държавата, управлява и столицата и припомни огромният бюджет, с който разполага града. „Не само, че трябва да премахнем Борисов, не само, че трябва да премахнем Гешев, ние трябва да премахнем и Фандъкова – този приятен параван за организирана престъпност”, посочи Лилов.

 

 

 

Арман Бабикян от „Отровното трио” също се качи на трибуната, за да каже няколко думи пред гражданите. Той напомни, че на 3 октомври битката продължава с четвъртото „Велико Народно въстание”. „Битката ще продължи докато победим, и да, ние ще победим. Може да сте сигурни”, подчерта той.

След това от озвучителните колони се чува мелодията на любимата на стотици хиляди български деца „Аз съм Сънчо”. „Тази песен, с която много от нас са израснали, не е поздрав за спящия с кюлчетата Борисов, а за будния Борисов, който каза, че с Цветанов са се били развели, но децата са останали при него. Не знам кой от двамата е играл майката и кой бащата в този брак, но знам друго – това, което чухме днес от министър-председателя към стотици хиляди граждани, членове на ГЕРБ, това е обида. Защото нито един от тях не се е родил между съчетанието на Цветанов с Борисов. Това са пълнолетни български граждани, които в някакъв момент от живота си са взели грешно решение”, коментира Бабикян.

„Поведението на бащицата на нацията припомня поведението на Сталин или на други диктатори, които се смятаха за бащи на народите. Не, Борисов, ти не си баща на народа, нито на членовете на ГЕРБ, ти си просто един обитател на зайчарника в Банкя, който още се крие да дойде в София и обикаля с джипката си, където го чакат платени хора”, каза още Бабикян.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!