Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

„Биволъ“ синтезира лицето на жената от огледалото в резиденцията на Борисов

/
/
1017 Views

Днес Борисов отвори нов епизод от сагата с клиповете в спалнята и резиденцията му. Той ясно посочи, че клипът е сниман от „много прекрасна госпожа“, което даде знак, че той или знае коя точно е, или поне иска обществото да си мисли, че е определена дама.

Междувременно „Биволъ“ синтезира това изображение от клипа в резиденцията на Премиера в Бояна.

Advertisement:

Личат си лицеви черти и особености на фигура и облекло. Приемаме всякакви предложения за разпознаване на оператора/ката/!

Това написаха в профила си вмъв фейсбук от медията. Отдолу веднага заваляха десетки предположения.


Че Борисов е имал предвид конкретен човек стана ясно по бързата реакция на близките до ГЕРБ сайтове. Те веднага продължиха думите му и посочиха кой визира той.

Ето как близките до властта сайтове Пик и Трибун.бг коментираха думите на Борисов, че става въпрос за „много прекрасна госпожа“.

„Думите на премиера потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова-жената на близкия до Радев Пламен Бобоков. Освен това, според слухове, тя е била бизнес връзката между Бобоков и Васил Божков-Черепа.“, пише Трибун.бг.

 

 

 

А Пик извади и снимка на Христина Бобокова от семейно пътуване със семейство Божкови.

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.

„Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска опареция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него,виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например- убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща“, каза Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar