Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

БОЕЦ: Прокуратурата започна проверка срещу Бойко Борисов за корупция и пране на пари

/
/
350 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка профил ФБ

Бой до дупка! Прокуратурата днес съобщи, че е ”Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. – бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания”!

Това написа в профила си в социалната мрежа Георги Георгиев.

 

 

Вижте цялата позиция на БОЕЦ без редакторска намеса:

ВАЖНА ПОБЕДА!
ТОВА Е начина – бой до дупка!
Прокуратурата днес съобщи, че е „Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. – бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания“!

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

Това е петият сигнал на БОЕЦ до българските институции за последните три години по скандала „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов! Още през 2018г. сезирахме КПКОНПИ, след това последователно – парламента, прокуратурата, НАП и отново парламента. Междувременно сезирахме и каталунската антикурупционна прокуратура в Испания и там започнаха проверка. След три години битка принудихме и българската прокуратура и слугата на мафията, Иван Гешев да образуват проверка! Бандата на Буда падна от власт и бавно, но сигурно започват да губят кокнтрола върху институциите. Самият факт, че прокуратурата признава официално за образувана проверка за корупция срещу Борисов по сигнала на БОЕЦ е важна победа, защото както и да завърши тази проверка вече има институционна следа. А това ни дава възможност да продължим тази битка дори и в международни съдилища, ако тук получим отказ от правосъдие. И това е краят на Борисов. Трябва да продължим обаче – Пеевски, Доган, Гешев и тн…

БОЕЦ плащаме тежка цена за своята дързост и битки, но чрез последователност, жертвоготовност и упоритост успяваме да разклатим кочината и да осветляваме мафиотският образ и модел на управление на държавата. И разобличаваме конкретните виновници за грабежа на държавата. Ще се преборим с всичко, важното е никога да не се отказваме и винаги да водим битките си до край.

Битката продължава, поздравления за всички бойци и благодарност за всички непримирими граждани, които бяха до нас през тези години! Без вас, приятели нямаше да се справим и вашата подкрепа е най-висшата оценка за нашата дейност.
Очаквайте следващите акции, сигнали, действия и протести на БОЕЦ.
18.05.2021г. Георги Георгиев – БОЕЦ“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!