Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Божков: Главният прокурор е служител на Пеевски

/
/
394 Views
Advertisement:

”Купуваме си Нова телевизия, избираме си главен прокурор и никой не може да ни пипне в следващите 10 години”. Цитирам Пеевски. Бил съм близък с него до 26 януари.

Това е част от интервюто, което бившият хазартен бос Васил Божков дава за блогъра и журналист Станислав Цанов. Цялото интервю трябва да бъде качено съвсем скоро в YouTube канала „Цанов напред и нагоре“.

„Главният прокурор е служител на Пеевски. Сигурен съм на 100%“, заяви категорично бившият хазартен бос, който в момента се намира в Дубай.

Advertisement:

Именно от Дубай дойдоха и някои от скандалните разкрития през изминалата вече 2020 г.

 

 

 

 

 

 

Coфийcĸaтa гpaдcĸa пpoĸypaтypa е оспорила в последния възможен момент peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa „Гpaждaнcĸa плaтфopмa Бългapcĸo лятo“, зад която стои хазартният бизнесмен Васил Божков, съобщи Де факто, като се позова на потвърждение от СГС.

С това шансовете на партията да внесе документи до крайния срок 17 февруари в ЦИК за предстоящия на 4 април парламентарен вот значително намаляват, тъй като според процедурата започва да тече 7-дневен срок за възражения. След това казусът се изпраща във Върховния касационен съд, а той се произнася по партийни регистрации до 14 дни.

„Нищо неочаквано. Ще участваме на изборите с мандатоносител“, коментира от Дубай Божков.

СГС трябваше да се произнесе по казуса на 29 януари, но заседанието бе отложено, тъй като представител на прокуратурата не е бил уведомен в законовия срок за датата на делото. Така то отложено за 5 февруари.

Фрог нюз, Оф нюз, Де факто
Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar