Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Божков разби мълчанието и избухна за Бойко, разкри за страшни престъпления

/
/
842 Views

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/08/5626.jpg

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков наруши 10-дневното си мълчание и отново се появи с остър коментар към властта във фейсбук.

Той отправи нова порция тежки обвинения както срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, така и срещу Делян Пеевски и Кирил Домусчиев.

Advertisement:

 

 

 

 

„Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции“, твърди хазартният бос, без да предостави каквито и да било доказателства.

По думите на Божков наглостта на Борисов и на Гешев „стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.“

„Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията. Време е на това да бъде сложен край“, зове укриващият се от българското правосъдие обвиняем бизнесмен.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar