Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Борисов взе думата преди минути и каза: Искам да предам властта

/
/
989 Views

Министър-председателят Бойко Борисов реши днес да посети Плевен, за да провери как вървят строежите на новата инфраструктура за връзка с магистрала „Хемус“. Става въпрос за участъка Ловеч-Плевен.

Нека да си прожектират филмчета, не е лошо, коментира темата за традиционните вече протести на недоволните от властта.

Advertisement:

„На кой да се предадем. Ние искаме, но няма на кой“, заяви премиерът и подчерта, че това което се прави и строи днес се прави за поколения напред.

 

 

 

Браво, Бойко, никаква оставка, казаха местни жители и ръкопляскаха. „С теб сме и искаме да продължиш да работиш за хората“.

Областният управител на Плевен Мирослав Петров се отчете пред премиера, че има забавяния в отчуждаването на земите, тъй като кметът Георг Спартански бави процедурите.

„Направете, каквото е необходимо, за да не се бави нищо, защото съм обещал на хората да пътуват за час и половина до София. Даже и по-бързо ще става“, каза Борисов и отново припомни, че е обещал: „Видя ли „Хемус“ готова, се пенсионирам!“.

На място обаче гражданите дадоха заявка, че предпочитат в такъв случай да се забави магистралата, но Борисов да остане да работи за народа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar