Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Борисов: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондове и програми заминават

/
/
63 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов направи изявление, което със сигурност ще “взриви” политическия живот. Премиерът каза какво би се случило, ако две от партиите, които ще влязат и в новия парламент, поемат управлението на страната.

Дойдат ли БСП и ДПС на власт фондовете и програмите заминават”, каза премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си в манастири в област Перник. Посещението бе предавано във Facebook профила на премиера. Борисов посети манастири, които са получили европейско финансиране и подкрепа от държавата за възстановяването си.

 

 

 

 

При посещението си в Пещерския манастир, община Земен, Борисов посочи още, че правителството прави много за църквите и джамиите. “Искаме хората да видят какво се строи, защото съм убеден, че 90 на сто от българите не знаят за тези манастири и джамии”, каза Борисов.

Преди това Борисов посети Жаблянския манастир. След посещението във Facebook Борисов написа: “200 000 отпуснахме за ремонт на Жаблянския манастир ”Свети Йоан Предтеча”.

Светата обител е в Конявската планина, близо до гр. Земен, и до нея се стига много трудно с автомобил. Затова и в момента участъкът до манастира се чакълира”. Премиерът посети Земенския манастир, както и манастира “Св. Пантелеймон” в село Смиров дол, информира БТА.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!