Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Борисов: Кирил Петков е поискал да купи „Екогласност” по поръчка на Румен Радев

/
/
909 Views
Advertisement:

Advertisement:

кадри: Фейбук/Бойко Борисов, Нова тв

Кирил Петков е поискал да купи партия „Екогласност” по поръчка на Румен Радев, това заяви пред медиите в Провадия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че ако някой може да обори това твърдение, може спокойно да го нарече „лъжец”.

„Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят. Още не си беше приключил операциите“, каза Борисов.

 

 

Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията има вече кандидат за президент и медиите го познават, но отказа да каже името му. Бойко Борисов също така заяви, че управлението на служебното правителство е сбъднало всички опасения на рейтинговите агенции и прогнозира, че кредитния рейтинг на България ще бъде понижен.

„От януари до юни – рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат „Хемус“. Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване“, каза Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!