Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Борисов: Колко блока е санирал Румен Радев? Нула!

/
/
2125 Views
Advertisement:

Advertisement:

Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

В момента има само хаос, скандали, корупция. Как така Бойко Рашко вече не се е самосезирал за това, което чухме вчера по БНР между Тошко Йорданов и Татяна Дончева? Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг – Обзор – Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук, коментира Борисов.

Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе лидерът на ГЕРБ, пише Dnes.bg.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук, дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на “Лукойл”, сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов. Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.
Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни Борисов.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ – с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Добре, че успяхме да преведем парите за пътя от Бургас до Слънчев бряг, защото сигурно щяха да спрат изграждането му, както направиха с АМ „Хемус“. До 2 месеца пътят ще бъде асфалтиран. Целият трафик от АМ „Тракия“ за Слънчев бряг и Варна ще минава оттук и няма да натоварва Бургас.

ГЕРБ ще се запомни с направеното в страната. В Бургас сме санирали 185 блока. Колко блока е санирал Румен Радев? Нула! Бургазлии знаят кой е направил зала „Арена Бургас“, колкото и новата власт да саботира пускането й в експлоатация. Отделихме и 10 милиона за санирането и ремонт и на болницата.

 


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!