Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Бойко Рашков се обърна срещу Радев

/
/
2 Views

Кадър Нова и Булфото

Бойко Рашков излезе с критика към правителството на Радев.

Advertisement:

Той разкри, че един от зам. министрите е живял 6 месеца безплатно в държавна резиденция.

„Стоим ли на позицията си „мутри вън“ или вече сме на позицията „мутри вътре“?“, пита той президента.

Искам категорично да се противопоставя на оценката на правителство. Още по-малко ще я приема за МВР. В голяма степен е елиминиран купеният вот. В момента в МВР се уволняват доказани професионалисти. Освобождават се цял ръководен екип от НДП без мотиви. Това бе екипът, които разкри корупционна схема в КАТ. Чудя се дали не се опитват да възстановят тази практика, защото това са източници на доходи. Това заяви бившият вътрешен министър Бойко Рашков в ефира на Бтв, предаде новини.бг.

Питам се и аз дали с г-н Демерджиев все още сме в един отбор. Мислих, че целим да се премахнат корупционните практики за купуване на гласове. Мислех, че се борим ГЕРБ и ДПС да не се връщат във властта. Децата, които се уволняват в момента, им се мрънка, че така е наредено от ръководството на МВР. С промените се цели МВР да се върне във времето на Борисов ли?, запита още той и добави, че когато се уволняват служители, то този, който го прави трябва да има собствен морал.

Не е вярно, че всеки министър си избира заместниците в един служебен кабинет. Те се избират от друго място. Затова вчера разговарях с премиера Донев и той обеща, че ще провери, каза още той.

Попитан в какви отношения е с държавния глава, Рашков заяви, че в принципно добри отношения. Виждаме се и разговаряме много рядко с него. Информирал съм го за моята тревога по отношение на рокадите в МВР, каза още той.

Стоим ли на позицията си „мутри вън“ или вече сме на позицията „мутри вътре“. Аз стоя на позицията си и ще стоя докрай. Надявам се да видим и персонални корекции в ръководството на МВР, особено, ако се има предвид, че един от зам.-министрите е живял безплатно 6 месеца в държавна резиденция, обясни бившият вътрешен министър.

Тази обща оценка за хаос и разруха в МВР няма почва, защото имам 20% увеличаване на заплатите, както и много други неща, каза още Рашков.

Наистина се надявам президентът и премиерът да не са знаели за тези немотивирани промени в МВР, отсече Бойко Рашков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar