Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов: Вадил съм страната от големи кризи. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката

/
/
274 Views

 

Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

„Моите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката“ Това заяви премиерът Бойко Борисов, който отново тръгна на инспекция през уикенда.

Advertisement:

За пореден път той се отправи към Родопите, където инспектира ремонт на междуградски пътища, съобщава „Нова телевизия“. Заедно с него са министърът на образованието Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

 

 

 

 

Край село Рохлева премиерът спря при група хора, на които Борисов обеща, че след ремонта на пътя, ще бъде изградена и подпорна стена.

Оттам Борисов се отправи към местното училище в село Бирково, за да види извършения в него ремонт. Там премиерът представи информация за кредитния рейтинг на страната, потвърден от „Standard & Poor’s“. Той почерта, че е „вадил страната от големи кризи“, отвърщайки на думите на Радев, че Бюджет 2021 ще бъде пагубен за българската икономика.

„Последни затворихме, за да може икономиката да расте. Сега затваряме за 3 седмици и ще отворим за празниците, за да могат хората да си отдъхна психически. Това е като на фронта. Не случайно казваме, че е война.“, каза Борисов.

Директорът на училището запозна премиера и с проект на персонала, който предвижда в сградата да се помещават музей, кино, театър и детска градина.


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar