Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов в Белово: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата

/
/
258 Views

Борисов отиде със свита в Белово. Местните го посрещнаха с похвали.

Той отново подхвана „децата и внуците на комунистите“.

Advertisement:

Преди вие да дойдете на власт в Белово нямаше нито една спортна площадка, сега има 11. Ремонтирано е училището, върви саниране на сгради. Това заяви инж. Костадин Варев, кмет на общината на премиера Бойко Борисов, който е на посещение в града. С него са министърът на външните работи Екатерина Захариева, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Ненков, пише novini.bg.

,,ГЕРБ и СДС са заедно, защото децата на баш комунистите станаха демократи и искат да говорят от името на народа“, посочи Борисов в разговор с местен жител.

Министър-председателят заяви още, че след изборите в неделя, като се тегли чертата, както казал Радев, ще се види как са подредени партиите и кой може да говори от името на народа.

Повод за посещението в Белово е смяната на канализацията и водопроводите. Нанков поясни, че с държавно финансиране ще се подмени водопроводната мрежа. Вече имало решение и на общинския съвет за консолидирането на ВиК дружествата в региона. До подобно решение узрели и във Велинград. Борисов поясни, че се прави канализацията в редица села. Един от жителите на Белово – учител и един от основателите на СДС в общината, дори се разплака пред премиера. Заяви, че бил демократ по убеждение.

Ние от ГЕРБ и СДС действаме заедно. Децата на комунистите станаха сега демократи и искат да говорят от името на дясното. Затова в неделя, както Радев казва, като теглим чертата  и ще видим кой има право да говори от името на народа, каза премиерът.

Напомни, че всеки ден се купува „Ремдисивир“ и ваксини. Поръча на Захариева да звънне на своите колеги външни министри и да благодари на 19-те държави, които са ни подкрепили, за да получим над 1,2 млн. дози допълнително ваксини на „Пфайзер“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar