Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов заговори като Гриша Ганчев

/
/
1308 Views

Борисов заговори като Гриша Ганчев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори като Гриша Ганчев. В Пазарджик бившият премиер цитира най-култовата реплика на Ганчев: „Ти къщичка за пиленца правил ли си?”.

 

Аз знаеш ли колко басове спечелих, че за 1 година една велоалея няма да направят. Къщичка за птиченца не са направили, Каза Борисов на кмета Тодор Попов, с когото заедно обиколиха града.

Advertisement:

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да види в какво състояние са обектите, които са построени и реновирани по време на неговото управление.

 

„Комитова ни спря изпълнението на околовръстното. Преди да се финализира изборът на изпълнител, Комитова пусна една заповед с мотив, че и 7-те фирми не отговаряли на условията. Цялата индустриална зона остана без нов път“, заяви кметът Попов.

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време – с г-н Кралев се бяхме разбрали отбор, който влезе в „А“ група да му се помогне. С две думи – всичко спря, каза още кметът на Пазарджик.

За 1 година държавата спря, нищо не е направено, продължи Тодор Попов.

„Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията“, допълни Борисов. „Къде е тая мафия бе, дайте да я видим“, емоционално възкликна Тодор Попов.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar