Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов за Радев: Няма да има правителство, докато не бъде преизбран

/
/
1314 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър видео ФБ

Няма да има редовно правителство, докато диктаторът Румен Радев не бъде преизбран за президент. Целта е президентските избори да се проведат от неговия министър Бойко Рашков.
„В петък г-н Трифонов обясни колко „прозрачно и ясно“ вървят преговорите. Те и сега няма да направят правителство.

Какво мнозинство им трябва повече от това, което имат в момента. Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов. Само едно е възможно и то е, че президентските избори трябва да ги проведе служебният вътрешен министър и служебното правителство на Румен Радев“.

 

Борисов вероятно е сляп за успехите на останалите – в никой сектор служебното правителство не се справяло успешно, а мерките били закъснели.

„Целта е да има още един мандат за президента Радев. Не им трябва актуализация за изборите, за тях има пари. Слагат отново напред пенсионерите, ние всеки месец давахме 106 млн. лв. на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и трябва да се повишат данъците, за да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дългосрочни мерки, трябва да кажеш кой ще е отговорен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, друг за Англия и пак някой ще трябва да се оправя“, заобяснява той.

„Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша пак работата“, заяви накрая нескромно лидерът на ГЕРБ.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!