Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов каза кога си тръгва

/
/
8 Views

Борисов хвърли бомбата! Каза кога си тръгва

„България в момента е като някой изпаднал, на който никой съсед не иска да му да де пари. Следващото правителство, което дойде, ще трябва да праща борчовете“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти на партията във Варна.

Той разкри и какви грозни финансови спекули правят от „Продължаваме промяната“ (ПП).

Advertisement:

„Това е майсторлъкът на обирджията с тука има – тука няма и пирамидите. Казвате „Вдигнаха ми пенсията!“, а те те обират – от двата джоба ти взимат.

„Това е горчивата истина – върнаха ни за тези седем месеца поне с 10 години назад. Наново всичко трябва да се прави, за да се възстановят финансите.

Иде тежка зима – дърва няма, пелети няма, а пари има само в офшорките“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Големият въпрос за мен е защо се получи така? От къде дойде тази интервенция? Не си ли отговорим на този въпрос…

Не знам какво ще правим, но трябва да съберем парите, изнесени навън, за да се възстанови донякъде държавата“, уточни Борисов.

Ние веднъж сме брали ядовете с Чернобил и знаем какво става с държавите наблизо.

„Искам да сме разумни, аз съм опитен човек, но по-трудно и опасно време не е имало в последните 50 години. Трябва да имаме силна държава. Не, че с Радев сме се заобичали, но зачитаме хората зад хората, копито са ни избрали.

Гледам да е по-мирно. А служебните министри на Радев завариха пълен хаоси и бардак и самият Радев го каза и всички му повярваха, а когато ние предупреждавахме за това ни чегъртаха“, допълни Борисов.

Съвсем неочаквано той обяви кога ще се пенсионира: „Ще се пенсионирам, когато видя „Хемус“. А за да направим „Хемус“, то трябва да гласувате на втори“, пише Блиц.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar