Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов към Асен Василев: Рядко неграмотен си

/
/
3951 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър ФБ Б.Борисов и Булфото

Бойко Борисов смята, че Асен Василев е “рядко неграмотен”.

“Искам да кажа нещо хубаво, но не мога. Да ви е честито. Докато ГЕРБ не се върне на власт и един метър няма да построят. За 6 месеца нищо не са построили. Само Господ може да спаси българите”.

Това заяви днес бившият премиер Бойко Борисов пред журналисти край Русе, цитиран от varna24.bg.

“Имам въпрос към Асен Василев: Как, аджеба, толкова успешен министър като теб допусна такова нарастване на лихвите. Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен”.

“Tова е на Румен Радев кадровата политика – дългове, огромно покачване на цените, провал с борбата срещи вируса, имиграционна криза По мое време България бе с най-ниския дефицит в ЕС, имаше огромни строежи из цялата страна и във всички сфери имаше пари за хората. Сега целият свят се справи с кризата, а в България се говори за локдаун”, продължи Борисов.

Той отново засегна темата за Ангел Стоев, който бе уволнен и отново назначен за областен управител на Пловдив. В типичния за него стил Борисов заяви:

“Помните ли, че имаше един виц за след 9-ти септември. За двама братя – един стражар в Русе, а другият партизанин. След 9-ти кариерата на стражаря тръгва рязко нагоре. Това е заради брат му. Партизанинът пък тръгва рязко надолу, защото брат му бил стражар.”

“Нашият Радомир Чолаков има неуспешен брак. Преди 5 години се развежда. Братът на съпругата му е областен управител на Пловдив. Само, че ония (б.р. – визира служебното правителство), чули-недочули, казват: “Леле, майко, шуреят на депутат от ГЕРБ е областен управител. И го омитат с решение на МС. Представяте ли си какво престъпление е. Радев звъни по пътя на Копринката на Стоев и му вика: Какво става, бе, ти си шурей на депутат от ГЕРБ. Ония му отговаря: “Абе, не съм, бе, човек, преди 5 години съм се развел. Радев звъни на Стефан Янев и, хоп, шуреят пак е областен управител”.

“Смешно, тъжно е. Искам да кажа нещо хубаво, но не искам да говоря”, завърши Борисов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!