Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов към народа: Заслужавате нормален живот, но да не вземете на 1 март всички да се натикате в ресторанта

/
/
355 Views

кадър Бойко Борисов, фейсбук

Заслужавате да живеете нормално. Затова ваксинираме ударно. В четвъртък идват и на „Пфайзер“ ваксини. От сутринта съм провел десет разговора, включително да изпратим самолет да докара ваксините за два часа, вместо с ТИР – два дни. Ваксините са единственото решение да живеем. Това коментира премиерът Бойко Борисов при инспекцията си в Димитровград.

Advertisement:

 

„Ние управляваме по най-добрия начин пандемията. Това е безспорно. И в момента се справяме най-добре от всички. След някой друг ден ще отворим ресторантите, учениците ходят на училище. В Холандия ще отворят фризьорските салони. Представете си досега са били без фризьорски салони, молове, фитнеси. Това не значи, че трябва масово да се юрнем по ресторантите Ние никой не задължаваме да ходи по молове и заведения“, коментира Борисов, цитиран от actualno.com.

По думите му това е право на личен избор.

„Разчитам на дисциплинирания и мислещия народ. Заслужава да води нормален живот. Не означава, че от 1 март всички трябва да се натикате в ресторанта. Трябва пак да бъде с цялото разбиране на хората, че пандемията не е свършила. Имаме цял март да ваксинираме. Това е огромен щит срещу вируса“, допълни той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar