Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов: Моля, Слави да почне да си прави правителството

/
/
227 Views

Бойко Борисов е готов да предложи на страната нов вариант за управление, но смята, че той няма да бъде приет. Затово предлага на Слави Трифонов да почне да си прави правителство.

Борисов дори обяви, че „10-20 депутати“ от ГЕРБ ще подкрепят правителството.

Advertisement:

„С чест и гордост можем да кажем, че сме си изпълнили абсолютно всички ангажименти и обещания, които сме поемали през тази година. Затова ние с нашия опит и експертиза и с 10% пред следващия, убедителна победа, сме длъжни заради нашите избиратели да предложим вариант за управление“, категоричен е Борисов, предаде БНР.

 

 

Според него нови избори не са добър вариант. Той коментира втората политическа сила след изборите – партията „Има такъв народ“:

„С над половина милион избиратели колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи, или втори в случая няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще дойде той наред. Затова най-колегиално го моля да почнат да си правят състава на правителството, мнозинството, кой ще е председател на парламента, на комисиите, министри, зам.-министри, областни управители. Това е много тежка, сложна задача и изисква определено време“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar