Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов намали карантината в България до 10 дни

/
/
261 Views

Карантината в България ще бъде намалена до 10 дни, съобщи Бойко Борисов. 120 хиляди лева на ден харчи държавата за тестове

Нареждането му е от тази сутрин, посочи той.

Advertisement:

„Карантината у нас ще бъде намалена на 10 дни. Българската държава е осигурила необходимия брой тестове, за да може лекарите да вършат своята работа.“, посочва Борисов.

 

 

 

„Вълната от новозаразени с COVID-19 върви нагоре, не само в България, но и в цяла Европа. Всичко е функция на това доколко спазваме мерките и доколко позволяваме на вируса лесно да се предава от човек на човек. Затова апелирам за дистанция, дезинфекция и носене на маски, каза Борисов.

Смятам, че мерките които страната ни взима са достатъчни. Грижим се и за психическото здраве на хората. Апелирам за повече самоконтрол и отговорност. В България имаме добре разписани правила от Министерството на здравеопазването и ако всички ги спазваме, няма да се налага въвеждането на нови.

Убеден съм, че децата трябва да ходят на училище. Благодаря на учителите, които ежедневно, отговорно и с грижа дават знания на децата в класните стаи, посочва той.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar