Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов не вярва на младите, дошли от чужбина: И на дъщеря си не бих дал да управлява. Добро дете е, умна е, живяла е в Щатите, но няма житейски опит

/
/
380 Views

Борисов иска нова конституция. Звучи смехотворно. | Новини и ...

 

 

В изявление от днес премиерът Бойко Борисов даде ясно да се разбере как гледа на призивите в управлението да има повече млади хора, които са получили образование и квалификация в чужбина.

Той обясни следното: „Едно момиче каза „аз съм си дошла от чужбина и зная английски“. Ами и дъщеря ми си е дошла и знае, толкова години е живяла в щатите, но не бих ѝ дал да управлява по никакъв начин. Да, добро дете е, умна е, но няма житейски опит. Нали тъй? Всеки иска – добре.“

Advertisement:

 

 

 

 

 

Борисов заяви, че трябва веднага да се „промени“ законът и да се изберат половината (200 от 400) депутати във Великото народно събрание по мажоритарната система. Това на практика не е промяна, защото при предишното Велико Народно събрание съставът беше определен именно на този принцип.

„Едно симпатично момче каза „да вземат 10 от този протест, 10 от онзи протест“. Ами ние сме 7 милиона, ако се разделим на по 10, няма да ни стигнат сградите да направим парламент. Те са чисти хора, с чисто чувство го казват“, коментира Борисов.

Той добави, че във всяка власт на четвъртата година идва умора и затова искал да даде властта на народа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar