Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов: Отпуснахме над 16,5 млн. лева за обучение на младите, за да може, след като ги обучим добре, да излязат на протест

/
/
286 Views
Advertisement:

 

Advertisement:

 

 

Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на младите семейства и работещите хора, написа Бойко Борисов в личния си профил във фейсбук.

 

 

 

 

„Поехме и изпълняваме ангажиментите си за обновяване и модернизиране на кабинетите за природни, математически науки, иновации, техника в 160 училища в България, да им оборудваме кабинетите, съответно с най-доброто, за да може, младите хора, децата, учениците, след като ги обучим добре, да излязат на протест.”, допълва с ирония в поста си Борисов.

„За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лв. Средствата са за реализирането на дейности по национална програма. Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката.”, казва още в поста си премиера.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!