Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Борисов пак подкара джипа и попита пенсионери: Добре ли е с 50 лева към пенсията?

/
/
377 Views
Advertisement:

Advertisement:

кадър и видео: Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът Бойко Борисов е в Родопите, той шофира джипа си на поредната обиколка, този път във Велинградския регион, село Грашево. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Ненков. По пътя натам министър-председателят разсъждаваше на глас.

,,Ако тука не сме в Родопите толкова дейни, то къде? Да ми говорят за ислямски мисионери. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят, освен ГЕРБ и ДСБ каква битка се води. Да видят колко имат от “Да България, Мая Манолова. Да дойдат и да видят и кметовете са само от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е”, призова Борисов.

,,Цветанов и той не е идвал в този район, само вие сте били тук. Идвали са други хора, но вие сте единственият, който докосна хората”,  обърна се към Борисов един от жителите на Грашево.

С помощта на правителството е оправен пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Много сме благодарни и на министър на образованието и него искаме да го видим, за да му благодарим лично. Той много ни помогна с децата и автобусите, казаха местните.

Хората настояха премиерът да дойде и на откриването на пътя, когато е готов и го поканиха и сега да го почерпят, но той издаде тайна за зам.-министър Нанков.

,,Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно в четвъртък и няма да се бавим”, пошегува се Борисов.

Хората им обясниха, че всички в селото и наоколо са българомохамедани, но не се делят и гласуват за ГЕРБ.

Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно “Добре е!”, че ме питат къде отиват парите… еми ето къде отиват – при хората, отсече премиерът. / novini.bg

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!